• Media image

  ATRC

  Mëngjesi në Tribunë

  Lexo më shumë

 • Media image

  ATRC shpall 15 grante për monitorim të gjykatave

  Qendra e Trajnimeve dhe Burimeve për Avokim (ATRC), ka shpallur kërkesë për aplikim në lidhje me projektin e USAID-it për qasjen në drejtësi “Ngritja e vetëdijes së qytetarëve dhe pjesëmarrjes në sistemin e drejtësisë.

  Lexo më shumë