Qendra e Trajnimeve dhe Burimeve për Avokim

Qendra e Trajnimeve dhe Burimeve për Avokim (ATRC) bazohet në besimin se qytetari i informuar është çelësi i një shoqërie demokratike, siç edhe po mundohet të jetë Kosova. Me bazë në Prishtinë, ATRC trajnon dhe asiston organizatat jo qeveritare (OJQ) në Kosovë për të profesionalizuar punën e tyre, për të artikuluar kërkesat e tyre dhe për të nxitur strukturat qeveritare për ndryshime.

 • Shpallje – Mundësi angazhimi si Ekspert në ATRC!

  Mundësi angazhimi si Ekspert në ATRC!

  ATRC kërkon të angazhoj një Ekspert/e për hartimin e paketës edukative dhe organizimin e trajnimeve online në lidhje me Ligjin për Mbrojtjen e Fëmijëve

  Apliko tani
 • Shpallje – Vende të lira pune Trajner/e

  Mundësi angazhimi si Trajner/e në ATRC !

  ATRC kërkon të angazhoj një Trajner/e me eksperiencë pune për të ofruar trajnime në temën “Identifikimi, Parandalimi dhe Monitorimi i Gjuhës së Urrejtjes dhe Monitorimi I Institucioneve Relevante”.

  Apliko tani
Galeria